Wildtrack
Invitaţi şi călătoriile lor
Propuneri de vacanţă
by Alin Totorean

wildtrack.ro face parte integrantă din cadrul proiectului personal Descoperă-ţi Semenii.

Început odată cu Mongolia, în anul 2003, Descoperă-ţi Semenii cuprinde o serie de expediţii şi călătorii, în zone din lume reprezentative din punct de vedere istoric, etnic, cultural şi geografic.

Făcând observaţii directe, filmări şi fotografii, călătoriile în sine reprezintă doar modul de documentare.
Scopul principal al proiectului este de a oferi ulterior informaţii, ce altfel sunt mult mai greu de găsit sau chiar imposibil, celor avizi de cunoaştere şi noutăţi, pasionaţi de aventură şi inedit. Datorită modului insolit în care călătoresc, luând contact mai îndelungat cu localnicii – trăind şi lucrând alături de ei, pentru ceva timp – aduc informaţii cu totul deosebite şi de o mare valoare.
Astfel că la întoarcere, rezultatele obţinute le fac cunoscute unui public numeros, prin diverse mijloace şi printr-o serie de evenimente, de amploare naţională – participarea la emisiuni radio şi TV, interviuri şi articole pentru o serie de reviste şi cotidiene, texte şi imagini introduse pe diverse site-uri, expoziţii foto şi prezentări multimedia.
Prin toate aceste căi de mediatizare, sute de mii de persoane au intrat deja în contact cu informaţiile strânse în timpul acestor călătorii.

Proiectul Descoperă-ţi Semenii este o pledoarie pentru tot ceea ce este frumos: viaţă, oameni, natură.
Este o punte de legatură între oamenii de diferite naţii.
Vrea să arate că putem trece peste barierele create de limbă, de culoarea pielii, de religii şi tradiţii.

Zilnic ni se prezintă multă durere, violenţă şi distrugere.
Descoperă-ţi Semenii oferă altceva…